Quantcast

[run] not showing several test cases

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[run] not showing several test cases

Raffi Enficiaud-3
(... x posting to build and test MLs ...)

Hi all,

Recently and with the help of many b2 experts, I started introducing
some smoke tests in boost.test that:

- compile a binary once
- run this binary several times by successive calls to [run ] with
different target names

Here is a snippet:

exe smoke-ts-included : smoke-ts/basic-smoke-test.cpp
                       : $(requirements_datasets) ;
// and then

[ run smoke-ts-included :
                               : : $(requirements) $(conditions-format)
: $(test-name-prefix)-0-$(log_or_report)-format-$(log_new_style) ]

This works ok on my terminal.

*However* it does not look like any of those tests are being actually
shown in the regression dashboard:
http://www.boost.org/development/tests/develop/developer/test.html

The name of the targets (the "$(test-name-prefix)" )are like "bt-st*".

Are those tests showing anywhere in the set of tests? Is that a mistake
on my side? What am I missing?

Thanks!
Raffi

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [run] not showing several test cases

Raffi Enficiaud-3
Le 08/11/2016 à 21:57, Raffi Enficiaud a écrit :

> (... x posting to build and test MLs ...)
>
> Hi all,
>
> Recently and with the help of many b2 experts, I started introducing
> some smoke tests in boost.test that:
>
> - compile a binary once
> - run this binary several times by successive calls to [run ] with
> different target names
>
> Here is a snippet:
>
> exe smoke-ts-included : smoke-ts/basic-smoke-test.cpp
>                       : $(requirements_datasets) ;
> // and then
>
> [ run smoke-ts-included :
>                               : : $(requirements) $(conditions-format) :
> $(test-name-prefix)-0-$(log_or_report)-format-$(log_new_style) ]
>
> This works ok on my terminal.
>
> *However* it does not look like any of those tests are being actually
> shown in the regression dashboard:
> http://www.boost.org/development/tests/develop/developer/test.html
>

Ping?


_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Loading...