compiling error C1001 for common_type.hpp on boost_1_64_0

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

compiling error C1001 for common_type.hpp on boost_1_64_0

Boost - Users mailing list
Hi, there,

 I am getting internal error C1001 on one of the library header file. it points to the line inside the code:

template<class T1, class T2, class... T> using common_type_fold = common_type_t<common_type_t<T1, T2>, T...>;

Do anyone has some idea for how to fix it?

The program is on Visual Studio 2013.

Thank you for your input.

WZ

Sent from Yahoo Mail. Get the app

_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: compiling error C1001 for common_type.hpp on boost_1_64_0

Boost - Users mailing list


On 19/06/2017 16:22, Connie Zhang via Boost-users wrote:
> Hi, there,
>
>  I am getting internal error C1001 on one of the library header file.
> it points to the line inside the code:
>
> template<class T1, class T2, class... T> using common_type_fold =
> common_type_t<common_type_t<T1, T2>, T...>;
>
> Do anyone has some idea for how to fix it?

Yes: make sure your Visual Studio has all the latest patches applied, as
I recall this was fixed in one of the updates (update 4 is the latest I
believe).

HTH, John.

>
> The program is on Visual Studio 2013.
>
> Thank you for your input.
>
> WZ
>
> Sent from Yahoo Mail. Get the app <https://yho.com/148vdq>
>
>
> _______________________________________________
> Boost-users mailing list
> [hidden email]
> https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users


---
This email has been checked for viruses by AVG.
http://www.avg.com

_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: compiling error C1001 for common_type.hpp on boost_1_64_0

Boost - Users mailing list
Hi, John,

You are correct!

After I applied update 5, those errors were gone.

Thanks for your input!

Connie



Sent from Yahoo Mail. Get the app



On Tue Jun 20 2017 04:25:40 GMT-0400 (Eastern Daylight Time), John Maddock via Boost-users <[hidden email]> wrote:




On 19/06/2017 16:22, Connie Zhang via Boost-users wrote:
> Hi, there,
>
>  I am getting internal error C1001 on one of the library header file.
> it points to the line inside the code:
>
> template<class T1, class T2, class... T> using common_type_fold =
> common_type_t<common_type_t<T1, T2>, T...>;
>
> Do anyone has some idea for how to fix it?

Yes: make sure your Visual Studio has all the latest patches applied, as
I recall this was fixed in one of the updates (update 4 is the latest I
believe).

HTH, John.


>
> The program is on Visual Studio 2013.
>
> Thank you for your input.
>
> WZ
>
> Sent from Yahoo Mail. Get the app <
https://yho.com/148vdq>
>
>
> _______________________________________________
> Boost-users mailing list
> [hidden email]
> https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users


---
This email has been checked for viruses by AVG.
http://www.avg.com

_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users


_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users
Loading...