[build] "Unknown target type EXE"

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[build] "Unknown target type EXE"

Boost - Dev mailing list
I've managed to get various architectures tested in qemu-emulation in
this PR: https://github.com/boostorg/config/pull/366, with help from
https://github.com/uraimo/run-on-arch-action

However, for armv7 alone I see:

/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build/type.jam:158:
in type.validate from module type

error: Unknown target type EXE
(builtin):-1: in sequence.transform from module sequence
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build/generators.jam:239:
in generator.__init__ from module object(installed-exe-generator)@4
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/stage.jam:568:
in class@installed-exe-generator.__init__ from module
object(installed-exe-generator)@4
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/class.jam:90:
in new from module class
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/stage.jam:596:
in load from module stage
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
in import from module modules
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/builtin.jam:27:
in load from module builtin
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
in import from module modules
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build-system.jam:12:
in load from module build-system
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
in import from module modules
/home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/bootstrap.jam:139:
in boost-build from module

/home/runner/work/config/boost-root/boost-build.jam:17: in module scope
from module

This is while running ./b2 headers.

The initialization/setup code is the same for each architecture as
they're run in a GHA matrix so I don't think I've goofed in the CI script.

Anyone any ideas what might cause this?

Many thanks, John.


--
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus


_______________________________________________
Unsubscribe & other changes: http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [build] "Unknown target type EXE"

Boost - Dev mailing list
On Sun, Feb 7, 2021 at 7:32 AM John Maddock via Boost <[hidden email]>
wrote:

> I've managed to get various architectures tested in qemu-emulation in
> this PR: https://github.com/boostorg/config/pull/366, with help from
> https://github.com/uraimo/run-on-arch-action
>
> However, for armv7 alone I see:
>
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build/type.jam:158:
> in type.validate from module type
>
> error: Unknown target type EXE
> (builtin):-1: in sequence.transform from module sequence
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build/generators.jam:239:
>
> in generator.__init__ from module object(installed-exe-generator)@4
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/stage.jam:568:
> in class@installed-exe-generator.__init__ from module
> object(installed-exe-generator)@4
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/class.jam:90:
> in new from module class
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/stage.jam:596:
> in load from module stage
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
>
> in import from module modules
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/tools/builtin.jam:27:
> in load from module builtin
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
>
> in import from module modules
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/build-system.jam:12:
> in load from module build-system
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/modules.jam:295:
>
> in import from module modules
> /home/runner/work/config/boost-root/tools/build/src/kernel/bootstrap.jam:139:
>
> in boost-build from module
>
> /home/runner/work/config/boost-root/boost-build.jam:17: in module scope
> from module
>
> This is while running ./b2 headers.
>
> The initialization/setup code is the same for each architecture as
> they're run in a GHA matrix so I don't think I've goofed in the CI script.
>
> Anyone any ideas what might cause this?
>

It's theoretically possible that it's running into a bug in the engine on
the code gen side. But otherwise no immediate idea what could be going on.


--
-- René Ferdinand Rivera Morell
-- Don't Assume Anything  -- No Supone Nada
-- Robot Dreams - http://robot-dreams.net

_______________________________________________
Unsubscribe & other changes: http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost