Why are config checks being done with shared link when I configure static?

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Why are config checks being done with shared link when I configure static?

Kuhl, Brian

 

I’m getting really frustrated with these run_simple  configuration checks!

I’ve invested way too much time trying to get this to work with VxWorks.

 

A simple change to Jamfile.v2

(yes I know it’s a generated file)

 

import testing ;

 

actions simple_run_action

{

    $(LAUNCHER)  $(>) > $(<)

}

 

And now I can execute the test on the target system

 

 

. ./vxworks_env.sh &&  cd status   &&  \

                                BOOST_TELNET_ADDR="dummy"  \

                                LAYER_SRC_PATH="yow-build40-lx:VSB_Sim32/3pp/BOOST/boost_1_59_0" \

                                PKG_SRC_BUILD_DIR="/yow-build40-lx1/bkuhl/workspace/VSB_Sim32/3pp/BOOST/boost_1_59_0"  \

                                VSB_LD_LIBRARY_PATH="yow-build40-lx:VSB_Sim32/usr/root/gnu/bin;yow-build40-lx:VSB_Sim32/usr/lib/common" \

nice ../b2 -j6 --prefix=/yow-build40-lx1/bkuhl/workspace/VSB_Sim32/usr/root --libdir=/yow-build40-lx1/bkuhl/workspace/VSB_Sim32/usr/lib/common --includedir=/yow-build40-lx1/bkuhl/workspace/VSB_Sim32/usr/h/public    link=static toolset=gcc cross-compile=vxworks  "testing.launcher=./vxworks_boost_test_run.exp" "--limit-tests=atomic|context"  -q  -d2

 

…..

 

 

Performing configuration checks

    - 32-bit                   : yes (cached)

    - arm                      : no  (cached)

    - mips1                    : no  (cached)

    - power                    : no  (cached)

    - sparc                    : no  (cached)

    - x86                      : yes (cached)

    - symlinks supported       : yes

    - lockfree boost::atomic_flag : yes (cached)

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_constexpr : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_decltype : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_deleted_functions : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_explicit_conversion_operators : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_hdr_tuple : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_lambdas : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_noexcept : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_nullptr : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_template_aliases : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_rvalue_references : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_variadic_macros : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_variadic_templates : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx14_initialized_lambda_captures : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_constexpr : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_decltype : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_deleted_functions : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_explicit_conversion_operators : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_hdr_tuple : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_lambdas : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_noexcept : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_nullptr : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_template_aliases : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_rvalue_references : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_variadic_macros : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx11_variadic_templates : no

    - Boost.Config Feature Check: cxx14_initialized_lambda_captures : no

 

So why do they all fail ?

 

Oh look!

It’s doing a shared link when I asked for link=static  libraries?

 

  [vxWorks *]# ../bin.v2/libs/config/checks/gcc-4.8.1/debug/target-os-vxworks/cxx11_variadic_macros_exe              

Launching process '../bin.v2/libs/config/checks/gcc-4.8.1/debug/target-os-vxworks/cxx11_variadic_macros_exe' ...

Process '../bin.v2/libs/config/checks/gcc-4.8.1/debug/target-os-vxworks/cxx11_variadic_macros_exe' (process Id = 0x884b80d0) launched.

Shared object "libunix.so.1" not found

 

OK, try  link-runtime=static typically make no difference, but I’ll try it anyway. 

… try that, … first  I have to delete  bin.v2/project-cache.jam

Try again….

Nope, sigh

 

 

 

 

Brian Kuhl

Manager – Information Development

Wind River

(613)963-1365 cell: (613)299-2063

kuhlenough @ skype

 


_______________________________________________
Unsubscribe & other changes: http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-build