Quantcast

Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Rene Rivera-2


On Tue, Apr 26, 2016 at 2:36 PM, Thomas Trummer <[hidden email]> wrote:

> On 26 Apr 2016, at 19:47, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>
> Thanks for the info.. But given that we don't have *any* test results with
> MPI passing (i.e. nothing on develop yet).. I'm afraid it's going to stay
> broken this release.

Is the test matrix actually working? There should be more recent results than April 21…

Grrr.. Looks like report generation stopped on the 21st :-(

--
-- Rene Rivera
-- Grafik - Don't Assume Anything
-- Robot Dreams - http://robot-dreams.net
-- rrivera/acm.org (msn) - grafikrobot/aim,yahoo,skype,efnet,gmail

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [EXTERNAL] [boost] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Belcourt, Kenneth

> On Apr 26, 2016, at 1:40 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>
> On Tue, Apr 26, 2016 at 2:36 PM, Thomas Trummer <[hidden email]>
> wrote:
>
>>
>>> On 26 Apr 2016, at 19:47, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>>>
>>> Thanks for the info.. But given that we don't have *any* test results
>> with
>>> MPI passing (i.e. nothing on develop yet).. I'm afraid it's going to stay
>>> broken this release.
>>
>> Is the test matrix actually working? There should be more recent results
>> than April 21…
>>
>
> Grrr.. Looks like report generation stopped on the 21st :-(

Would it help if I ran the test report generation?

— Noel

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Rene Rivera-2
On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]> wrote:

Would it help if I ran the test report generation?

Yes!


--
-- Rene Rivera
-- Grafik - Don't Assume Anything
-- Robot Dreams - http://robot-dreams.net
-- rrivera/acm.org (msn) - grafikrobot/aim,yahoo,skype,efnet,gmail

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Belcourt, Kenneth

> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>
> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
> wrote:
>
>>
>> Would it help if I ran the test report generation?
>>
>
> Yes!

Where is build_results.sh these days?  I seem to have lost track of this script I used to use for running the reports.

Noel

>
>
> --
> -- Rene Rivera
> -- Grafik - Don't Assume Anything
> -- Robot Dreams - http://robot-dreams.net
> -- rrivera/acm.org (msn) - grafikrobot/aim,yahoo,skype,efnet,gmail
>
> _______________________________________________
> Unsubscribe & other changes: http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Steven Watanabe-4
AMDG

On 04/26/2016 03:46 PM, Belcourt, Kenneth wrote:

>
>> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>>
>> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
>> wrote:
>>
>>>
>>> Would it help if I ran the test report generation?
>>>
>>
>> Yes!
>
> Where is build_results.sh these days?  I seem to have lost track of this script I used to use for running the reports.
>

regression/reports/src/build_results_all.sh

regression is not a submodule of
the superproject, so you'll need to
check it out separately.

In Christ,
Steven Watanabe

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Belcourt, Kenneth

> On Apr 26, 2016, at 4:11 PM, Steven Watanabe <[hidden email]> wrote:
>
> AMDG
>
> On 04/26/2016 03:46 PM, Belcourt, Kenneth wrote:
>>
>>> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>>>
>>> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
>>> wrote:
>>>
>>>>
>>>> Would it help if I ran the test report generation?
>>>>
>>>
>>> Yes!
>>
>> Where is build_results.sh these days?  I seem to have lost track of this script I used to use for running the reports.
>>
>
> regression/reports/src/build_results_all.sh
>
> regression is not a submodule of
> the superproject, so you'll need to
> check it out separately.

Yup, got it, thanks Steven.

>
> In Christ,
> Steven Watanabe
>
> _______________________________________________
> Boost-Testing mailing list
> [hidden email]
> http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Belcourt, Kenneth
In reply to this post by Rene Rivera-2

> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>
> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
> wrote:
>
>>
>> Would it help if I ran the test report generation?
>>
>
> Yes!

Okay, it ran.  But I don’t see the results anywhere.  Does something else have to happen before the web page updates?

— Noel

develop.zip.kbelco.uploading

Number of files: 1
Number of files transferred: 1
Total file size: 6717292844 bytes
Total transferred file size: 6717292844 bytes
Literal data: 6717292844 bytes
Matched data: 0 bytes
File list size: 44
File list generation time: 0.001 seconds
File list transfer time: 0.000 seconds
Total bytes sent: 375334321
Total bytes received: 31

sent 375334321 bytes  received 31 bytes  3734670.17 bytes/sec
total size is 6717292844  speedup is 17.90
master.zip.kbelco.uploading

[ snipped master results ]


_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Steven Watanabe-4
AMDG

On 04/26/2016 05:36 PM, Belcourt, Kenneth wrote:

>
>> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>>
>> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
>> wrote:
>>
>>>
>>> Would it help if I ran the test report generation?
>>>
>>
>> Yes!
>
> Okay, it ran.  But I don’t see the results anywhere.  Does something else have to happen before the web page updates?
>

The results did update recently:

http://www.boost.org/development/tests/develop/developer/index.html

uname

Linux ceerws1405 2.6.32-431.29.2.el6.x86_64 #1 SMP Sun Jul 27 15:55:46
EDT 2014 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

current run

Tue Apr 26 23:08:49 UTC 2016

Is that you?

In Christ,
Steven Watanabe

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [boost] [EXTERNAL] Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Belcourt, Kenneth

> On Apr 26, 2016, at 5:48 PM, Steven Watanabe <[hidden email]> wrote:
>
> AMDG
>
> On 04/26/2016 05:36 PM, Belcourt, Kenneth wrote:
>>
>>> On Apr 26, 2016, at 3:34 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>>>
>>> On Tue, Apr 26, 2016 at 4:32 PM, Belcourt, Kenneth <[hidden email]>
>>> wrote:
>>>
>>>>
>>>> Would it help if I ran the test report generation?
>>>>
>>>
>>> Yes!
>>
>> Okay, it ran.  But I don’t see the results anywhere.  Does something else have to happen before the web page updates?
>>
>
> The results did update recently:
>
> http://www.boost.org/development/tests/develop/developer/index.html
>
> uname
>
> Linux ceerws1405 2.6.32-431.29.2.el6.x86_64 #1 SMP Sun Jul 27 15:55:46
> EDT 2014 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
>
> current run
>
> Tue Apr 26 23:08:49 UTC 2016
>
> Is that you?
Yep, that’s me.  Thanks Steven, guess my browser is not updating cached pages.

Noel

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Test report generation stalled? Re: [1.61.0] Master branch is closed

Tom Kent
In reply to this post by Rene Rivera-2


On Tue, Apr 26, 2016 at 2:40 PM, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:


On Tue, Apr 26, 2016 at 2:36 PM, Thomas Trummer <[hidden email]> wrote:

> On 26 Apr 2016, at 19:47, Rene Rivera <[hidden email]> wrote:
>
> Thanks for the info.. But given that we don't have *any* test results with
> MPI passing (i.e. nothing on develop yet).. I'm afraid it's going to stay
> broken this release.

Is the test matrix actually working? There should be more recent results than April 21…

Grrr.. Looks like report generation stopped on the 21st :-(

Sorry about that, it looks like when I rebooted that PC for security patches on the 21st the generator was running, and the lock file didn't get deleted. Since then the process has been starting normally and seeing the lockfile and assuming a report was already in progress so stopping. 

I've removed the lockfile, so reports should be running again.
Tom

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Loading...