Post process errors...

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Post process errors...

Rene Rivera
I haven't been able to post any results recently because I've been
getting errors on the log processing step:

processing the regression test results:
boost_root: C:/DevRoots/Boost/boost/test/..
locate_root: C:/DevRoots/Boost/test_head

**** exception(205): std::out_of_range: invalid string position
******** errors detected; see standard output for details ********
The process tried to write to a nonexistent pipe.


Anyone else having this problem?


--
-- Grafik - Don't Assume Anything
-- Redshift Software, Inc. - http://redshift-software.com
-- rrivera/acm.org - grafik/redshift-software.com
-- 102708583/icq - grafikrobot/aim - Grafik/jabber.org
_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Post process errors...

Bugzilla from markus.schoepflin@comsoft.de
Rene Rivera wrote:

> I haven't been able to post any results recently because I've been
> getting errors on the log processing step:
>
> processing the regression test results:
> boost_root: C:/DevRoots/Boost/boost/test/..
> locate_root: C:/DevRoots/Boost/test_head
>
> **** exception(205): std::out_of_range: invalid string position
> ******** errors detected; see standard output for details ********
> The process tried to write to a nonexistent pipe.
>
> Anyone else having this problem?


Works for me as of Sun, 29 Jan 2006 12:18:28 +0000.

Markus

_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Post process errors...

Rene Rivera
� wrote:

> Rene Rivera wrote:
>
>
>>I haven't been able to post any results recently because I've been
>>getting errors on the log processing step:
>>
>>processing the regression test results:
>>boost_root: C:/DevRoots/Boost/boost/test/..
>>locate_root: C:/DevRoots/Boost/test_head
>>
>>**** exception(205): std::out_of_range: invalid string position
>>******** errors detected; see standard output for details ********
>>The process tried to write to a nonexistent pipe.
>>
>>Anyone else having this problem?
>
> Works for me as of Sun, 29 Jan 2006 12:18:28 +0000.

Thanks... Unfortunately I haven't been able to verify that having the newest
proccess_jam_log works (or doesn't) because I had a hard drive failure during
the testing :-( Still working my way back from that.


--
-- Grafik - Don't Assume Anything
-- Redshift Software, Inc. - http://redshift-software.com
-- rrivera/acm.org - grafik/redshift-software.com - 102708583/icq
_______________________________________________
Boost-Testing mailing list
[hidden email]
http://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-testing