Can't build Boost sgd libraries using VC

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Can't build Boost sgd libraries using VC

Boost - Users mailing list
Boost Library Building
Using: Visual Studio 2013 Professional
 
Hello,
 
I'm unable to build "sgd" libraries. I keep creating "gd" libraries.
 
PLEASE DON'T REFER ME TO THE DOCUMENATAION. I'VE READ IT SEVERAL TIMES.
 
The impression I get from the documtation is that --runtime-link=static should produce 's' libraries.
 
Below is one b2 command that I've tried.
 
b2
--variant=debug
--runtime-debugging=on
--runtime-link=static
--threading=multi
--address-model=32
--toolset=msvc-12.0
--stagedir=C:/Libs/12.0/Win32/dbg
--build-dir=./intermediate/32/debug
>bx32debug.log 2>&1
 
I've tried numerous variants. None have produced sgd libs (or anything with s).
 
I don't explicitely link to Boost libraries. Boost header files cause "automatic" linking to "mt-sgd" libraries.
 
Years ago, I created sgd libs with no problem, but can't find the b2 commands I used then.
 
I was using an older version of Boost, and VC.
 
Any help appreciated.

_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Can't build Boost sgd libraries using VC

Boost - Users mailing list

On Tue, 5 Jun 2018 at 00:34 Ed Bronkowski via Boost-users <[hidden email]> wrote:
 
b2
--variant=debug
--runtime-debugging=on
--runtime-link=static
--threading=multi
--address-model=32
--toolset=msvc-12.0
--stagedir=C:/Libs/12.0/Win32/dbg
--build-dir=./intermediate/32/debug
>bx32debug.log 2>&1
 
I've tried numerous variants. None have produced sgd libs (or anything with s).
 
I don't explicitely link to Boost libraries. Boost header files cause "automatic" linking to "mt-sgd" libraries.

You are passing the command line parameters incorrectly; the leading -- is only for certain options.

Why this is not an error is a mystery, but the following works for me;

b2 variant=debug runtime-debugging=on runtime-link=static threading=multi address-model=32 toolset=msvc-14.1

-- chris  

_______________________________________________
Boost-users mailing list
[hidden email]
https://lists.boost.org/mailman/listinfo.cgi/boost-users